Greguš strelil Sparte najdôležitejší gól v kariére

NETKY.SK • 16 August 2014, 17:16 • 2 min
Greguš strelil Sparte najdôležitejší gól v kariére

OSTRAVA - Za najdôležitejší gól vo svojej doterajšej kariére označil slovenský futbalový stredopoliar Ján Greguš ml. presný zásah v piatkovom zápase 4. kola najvyššej českej súťaže Synot ligy proti Sparte Praha.

slovakia

left justify in out

Vďaka jeho gólu z 5. min Ostrava prekvapujúco zvíťazila na ihrisku úradujúceho českého majstra Sparty Praha 1:0, pričom na Letnej uspela prvýkrát od mája 2008. "Všetci sme radi, že sme to zvládli. Vďačíme za to tvrdej práce a disciplíne. Na ihrisku sme pôsobili ako tím. Teraz si to všetci užívame. Pár dní to potrvá, avšak potom sa už začneme sústrediť na ďalší duel," povedal pre klubový web Baníka fcb.cz 23-ročný futbalista a k svojmu gólu poznamenal: "Videl som, že majú trocha zdĺhavejšiu rozohrávku a Marek Matějovský dlho čaká. Tak som vystihol jeho prihrávku a následne išiel skraja sám na brankára. Snažil som sa trafiť bránku a dopadlo to najlepšie, ako mohlo. Po tomto góle som najšťastnejší v kariére."


Tím z hlavného mesta Českej republiky utrpel vo štvrtom stretnutí novej sezóny vôbec prvú prehru a po takmer dvoch rokoch prišiel o domácu neporazenosť v lige. Naopak, pre Ostravčanov je úspech o to cennejší, že ide o ich prvé víťazstvo v ročníku 2014/2015. "Písalo sa o tom, ako dlho sme ich neporazili, resp. koľko zápasov už doma neprehrali. Ale každá séria musí niekedy skončiť. Sme skutočne radi za toto víťazstvo," doplnil Greguš ml.

 

Výsledok piatkového stretnutia 4. kola najvyššej českej futbalovej súťaže Synot ligy:

Sparta Praha - Ostrava 0:1 (0:1)
Gól: 5. Ján Greguš ml.
Michal Breznaník (Sparta) nastúpil v 67. min, Ján Greguš (Ostrava) odohral celé stretnutie a v 5. min skóroval



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies