Greguš spečatil postup Jablonca do finále Českého pohára

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 08:11 • 2 min
Greguš spečatil postup Jablonca do finále Českého pohára

JABLONEC - Futbalisti Jablonca sa prebojovali do finále Pohára Českej pošty. V stredajšom odvetnom semifinálovom stretnutí zdolali na vlastnom ihrisku Mladú Boleslav 1:0. Jediný gól zápasu strelil v poslednej minúte riadneho hracieho času slovenský reprezentant Ján Greguš. Jablonec si do odvety priviezol náskok 2:1 z prvého duelu. Jeho súperom v súboji o trofej bude Liberec.

slovakia

left justify in out

"Sme radi, že sme postúpili, bol to náš cieľ. Hrali sme veľmi dobre, v určitých momentoch nás podržal brankár. Myslím si, že celý zápas sme mali dostatok šancí na strelenie poisťujúceho gólu. Teší ma, že som ho dosiahol," povedal 24-ročný stredopoliar Greguš vo videu zverejnenom na oficiálnej prezentácii Baumitu na sociálnej sieti Facebook.


Jablonec na Mladú Boleslav narazí aj v nedeľnom stretnutí 28. kola Synot ligy. "Na ich prístupe sa nič nezmení, aj v stredu do toho išli s tým, že musia zvíťaziť. My však budeme chcieť opäť uspieť," doplnil Ján Greguš.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies