Greguš: Slovenský stroj pracuje dobre

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 15:12 • 2 min
Greguš: Slovenský stroj pracuje dobre

VICHY - Na šancu čaká, trénuje na sto percent a vo voľnom čase si zahrá playstation alebo stolný futbal. Stredopoliar futbalistov českého Jablonca Ján Greguš síce na EURO vo Francúzsku ešte neodohral ani minútu, ale intenzívne trénuje, aby ho šanca od trénera Jána Kozáka nezastihla nepripraveného.

slovakia

left justify in out

Hoci podľa 25-ročného stredopoliara s dobrými fyzickými parametrami zatiaľ slovenský stroj na ME pracuje dobre. "Pripravujem sa stále na sto percent. Chcem byť pripravený, keď by náhodou tá šanca prišla. Trénujem s radosťou a chuťou. Ale myslím si, že zatiaľ ten stroj pracuje dobre," povedal 7-násobný reprezentant SR. Ten na otázku, či po avíze Kozáka o zmenách aj na najbližší duel s Anglickom necíti šancu nastúpiť, reagoval s úsmevom a skromne: "Tréner sa k tomuto ešte nevyjadroval. A ak, tak v prvom rade by som chcel pomôcť tímu. Tímový úspech je prvoradý."

 

Hoci reprezentanti majú program nahustený a rozpracovaný do poslednej minúty na tréningy, teoretickú prípravu, presuny na štadióny a samozrejme zápasy, voľný čas sa nájde. A nuda je pre Greguša neznáme slovo. "Nudiť sa? Tak to teda nie. Každý, kto sme tu, futbal milujeme. Voľno trávime ako kto. V skupinkách sa hrá playstation alebo stolný futbal. A vo voľnom čase je určite ešte aj možnosť regenerácie, poprípade nejaká práca s fyzioterapeutom," povedal hráč, ktorý je v kontakte aj s rodinou prostredníctvom internetu či mobilného telefónu a na zápas do St. Etienne ho príde povzbudiť priateľka.

 

Všetky myšlienky fanúšikov sa už upierajú na pondelok 20. júna a na očakávanú konfrontáciu s veľmocou z Anglicka. Greguš má na všetky postupové kalkulácie jasný názor: "Skupina je stále tak vyrovnaná, že cesta istoty pre nás je jediná. A to je vyhrať, čo samozrejme všetci chceme. Uvidíme, pre nás je priorita postúpiť zo skupiny. Verím, že sa nám to podarí tak či tak. Mali sme možnosť vidieť, akým štýlom hrajú. Ešte je čas. Verím, že to zvládneme."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies