Greguš prestúpil do FC Kodaň: Je to veľký a ambiciózny klub

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 10:19 • 2 min
Greguš prestúpil do FC Kodaň: Je to veľký a ambiciózny klub

JABLONEC - Slovenský futbalový stredopoliar Ján Greguš, ktorý v týchto dňoch reprezentuje na EURO 2016, prestúpil z Jablonca do dánskeho FC Kodaň. Podľa informácii českého Sportu sa prestupová čiastka vyšplhá k 50 miliónom českých korún. Súčasťou dohody sú aj bonusy za prípadnú účasť v Európskej lige.

slovakia

left justify in out

Greguš by mal s dánskym tímom podpísať štvorročný kontrakt. "Rokovania boli zložité, pretože sme chceli úplne minimálne zasahovať do koncentrácie hráča počas majstrovstiev Európy. Napokon to všetko dopadlo k veľkej spokojnosti oboch strán," povedal pre český Sport manažér Pavel Zíka, ktorý slovenského reprezentanta pri rokovaniach zastupoval.

 

Hoci sa 25-ročný stredopoliar plne sústredí na účinkovanie Slovenska vo Francúzsku, teší sa aj na novú výzvu v klubovej kariére. "Teraz vkladám všetku svoju energiu do toho, aby som pomohol Slovensku k čo najlepšiemu výsledku, ale z prestupu do FC Kodaň mám radosť. Z klubu mám dobré dojmy, rozhovory s vedením ma utvrdili v tom, že je to veľký a ambiciózny klub. Teším sa na stretnutie s novými spoluhráčmi aj fanúšikmi. Som rád, že som dostal príležitosť pokračovať v kariére práve v Kodani," uviedol na oficiálnom webe slovenský futbalista.

 

Greguš prišiel do Jablonca na jar v roku 2015. Predtým pôsobil v Baníku Ostrava, odkiaľ si odskočil na ročné hosťovanie do anglického druholigového Boltonu Wanderers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies