Greguš dva mesiace pauzoval, po zranení sa znovu zapojil do tréningového procesu

NETKY.SK • 9 Január 2018, 12:50 • 2 min
Greguš dva mesiace pauzoval,  po zranení sa znovu zapojil do tréningového procesu

KODAŇ - Slovenský futbalový reprezentant Ján Greguš po viac než dvojmesačnej absencii opäť trénuje so svojimi klubovými spoluhráčmi z dánskeho FC Kodaň, v pondelok s mužstvom riadne absolvoval plánovanú jednotku.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, nebolo ľahké sedieť obďaleč a pozerať sa na spoluhráčov vo chvíľach, keď by ste im najradšej chceli pomôcť na trávniku, taký však je futbal. Najdôležitejšie je, že opäť môžem trénovať," povedal Greguš pre klubový web.

Čoskoro 27-ročný stredopoliar (nar. 29. januára 1991) chýbal v dianí od 22. októbra pre únavovú zlomeninu na vonkajšej strane chodidla pravej nohy a následnú operáciu. Zranil sa počas domáceho ligového zápasu proti Aarhusu (4:0). Pre odchovanca nitrianskeho futbalu to bolo prvé vážnejšie zranenie v kariére, chýbal preň v kádri slovenskej reprezentácie pre novembrové prípravné zápasy proti Ukrajine (prehra 1:2 v Ľvove) a Nórsku (1:0 v Trnave).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona