Gregor neprijal ponuku na pokračovanie spolupráce s Admiralom

NETKY.SK • 21 November 2014, 09:47 • 2 min
Gregor neprijal ponuku na pokračovanie spolupráce s Admiralom

VLADIVOSTOK - Hokejový tréner Dušan Gregor sa rozhodol odmietnuť ponuku z Admiralu Vladivostok a po rozviazaní pracovného pomeru na poste šéfa realizačného tímu odchádza z klubu Kontinentálnej hokejovej ligy. Vedenie Admiralu Slováka nahradilo Sergejom Šepelevom. Manažment následne ponúkol Gregorovi pozíciu klubového šéftrénera, ktorú však odmietol.

slovakia

left justify in out

"Ďakujem prezidentovi klubu Alexandrovi Mogiľnému a generálnemu manažérovi Alexandrovi Filippenkovi za to, že mi dali šancu v Admirale. Nechcem, aby sa môj odchod z klubu vnímal ako urážka. Dostal som ponuku, aby som pokračoval vo Vladivostoku. Rozhodol som sa však, že opustím klub, pretože to považujem za čestné, hovorí mi to trénerská česť a dôstojnosť. Možno to niekto nepochopí, ale pre mňa je to dôležité a považujem to za správne, spravodlivé a korektné voči klubu i Vladivostoku. Nie som urazený, som pripravený v budúcnosti opäť prísť do Vladivostoku a pracovať v klube, aj v pozícii šéftrénera. Nie však teraz. Chcem sa poďakovať všetkým milým ľuďom, ktorých som stretol v klube i Vladivostoku," uviedol na klubovom webe Dušan Gregor. 

 

Gregor prišiel do Admiralu pred začiatkom sezóny po triumfe s tímom Saryarka Karaganda vo Vyššej lige. O jeho odchode z Vladivostoku sa špekulovalo už v úvode ročníka, keď mužstvo prehralo štyrikrát v rade. Väz slovenskému kormidelníkovi zlomili až posledné tri neúspechy, po ktorých mužstvo kleslo v tabuľke Východnej konferencie na 9. miesto. Admiral z 28 zápasov vyhral dvanásť, z toho päť v nadstavenom čase. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies