Gregor medzi kandidátmi na trénera Slavie, Oremus a Šupler nie

NETKY.SK • 15 December 2014, 19:28 • 2 min
Gregor medzi kandidátmi na trénera Slavie, Oremus a Šupler nie

PRAHA - Novým trénerom hokejistov Slavie Praha by sa podľa informácií webu Hokej.cz mohol stať slovenský odborník Dušan Gregor.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný kouč viedol v tejto sezóne Admiral Vladivostok v Kontinentálnej lige (KHL), kde ho v novembri nahradil Sergej Šepelev. "Je zbytočné čokoľvek komentovať. Pokiaľ nastane príležitosť, rád sa vyjadrím," uviedol trenčiansky rodák. Spomenutý zdroj poznamenal, že do Edenu neprídu na lavičku Gregorovi krajania Peter Oremus ani Július Šupler, mimo hry údajne je aj osvedčený Čech Miloš Říha.

 

Slavia je na poslednej 14. priečke tabuľky najvyššej českej hokejovej Tipsport extraligy, z 28 duelov vyťažila 29 bodov. Po Ladislavovi Lubinovi zaskočil na lavičke "zošívaných" Petr Novák, ktorý sa vrátil k juniorke. Tréningy "áčka" dočasne vedie asistent Josef Beránek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona