Gregor doviedol Karagandu so štyrmi Slovákmi k Poháru Bratiny

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 09:29 • 2 min
Gregor doviedol Karagandu so štyrmi Slovákmi k Poháru Bratiny

KARAGANDA - Kazašský klub Saryarka Karaganda triumfoval v pondelkovom šiestom finálovom súboji play-off hokejovej Vyššej ligy 2013/2014 nad Rubinom Ťumeň 2:1, v sérii na štyri výhry uspel 4:2 a stal sa víťazom celej súťaže.

slovakia

left justify in out

Pod vedením slovenského trénera Dušana Gregora sa z majstrovskej trofeje tešia aj brankár Vladimír Kováč, obranca Ján Homer a útočníci Jakub Gašparovič či Michal Macho. Karaganda je tretím víťazom VHL od jej transformácie pred ročníkom 2010/2011. Premiérovú sezónu vyhral Ťumeň, ďalšie dva Toros Neftekamsk. Saryarka, ktorá pred rokom ako nováčik neuspela vo finále s Torosom, figurovala po základnej časti súťaže na štvrtom mieste s trojbodovým odstupom za tretím Rubinom.

 

"Toto víťazstvo venujem svojmu nebohému otcovi. Dokázali sme získať trofej. Súpera sme rešpektovali a verili vo vlastné sily. Bola to skutočne ťažká séria. V šiestom zápase nám bolo najhoršie v druhej tretine, keď sa Rubin snažil rozhodnúť. Za úspechom je trocha šťastia, ale najmä tvrdá práca," povedal pre kazašské médiá Dušan Gregor. 

 

Päťdesiatdvaročný kouč, ktorý v minulosti viedol reprezentačnú dvadsiatku, Liberec, Martin, Trenčín či Krasnojarsk, najskôr oslávi úspech a potom sa bude zaoberať svojou budúcnosťou. "Budeme to riešiť s vedením klubu. Či zostanem? Dajte mi viac času a potom sa uvidí," doplnil Dušan Gregor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies