Green odstúpil z funkcie konzultanta Glasgowa Rangers

NETKY.SK • 20 August 2013, 15:00 • 2 min
Green odstúpil z funkcie konzultanta Glasgowa Rangers

GLASGOW - Kontroverzný bývalý výkonný riaditeľ škótskeho futbalového klubu Glasgow Rangers Charles Green odstúpil z funkcie plateného poradcu tejto organizácie, ktorú začal vykonávať iba 2. augusta. Investori to oznámili v utorok.

slovakia

left justify in out

Funkcionári sa hodlali v tento deň na svojom zasadnutí zaoberať aj plánmi na vytlačenie anglického obchodníka z vlastníckych štruktúr "jazdcov", ale Green urobil prvý ťah a dal Sandymu Easdalovi predkupné právo na svoj 7,7-percentný podiel. Easdalovo tlačové oddelenie to uviedlo pre Press Association.

Green bol hlavnou postavou reštrukturalizácie 54-násobných škótskych šampiónov Rangers po ich krachu a vlaňajšom nútenom presune do štvrtej najvyššej domácej súťaže, ale v apríli zložil post šéfa exekutívy pod tlakom podozrení zo spojenia s bývalým majiteľom klubu Craigom Whytom. Do povedomia vstúpil aj pokutou od Škótskej futbalovej asociácie (SFA) za verejné rasisticky podfarbené znevažovanie niekdajšieho riaditeľa klubu Imrana Ahmada. Do zázemia sa vrátil pred troma týždňami a tréner Ally McCoist s nevôľou reagoval na deklarovanú ambíciu získať v tejto sezóne niektorý z národných pohárov. Rangers momentálne hrajú v Scottish League One, teda tretej najvyššej súťaži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies