Grécky policajt na motorke zabil chodkyňu, potom sa zastrelil

NETKY.SK • 23 December 2013, 18:04 • 2 min
Grécky policajt na motorke zabil chodkyňu, potom sa zastrelil

ATÉNY - Okolnosti, za akých policajt zrazil motocyklom chodkyňu, keď sa snažila prejsť na druhú stranu rušnej cesty, nie sú známe.

slovakia

left justify in out

Grécky policajt sa mimo pracovného času zastrelil, pretože ho trápil pocit viny po tom, čo motorkou pri nehode v Aténach zrazil a usmrtil staršiu ženu. Informovala o tom dnes grécka polícia vo vyhlásení, na ktoré sa odvolávala tlačová agentúra AP.

Policajt spáchal samovraždu svojou služobnou pištoľou "očividne kvôli"nehode, ktorá sa stala v nedeľu večer na aténskom predmestí Chalandri.

Okolnosti, za akých policajt zrazil motocyklom chodkyňu, keď sa snažila prejsť na druhú stranu rušnej cesty, nie sú známe. Svedkovia citovaní gréckymi médiami povedali, že muž okamžite po nehode odišiel pešo na parkovisko a tam sa zastrelil.

Minister pre verejný poriadok Nikos Dendias dnes uviedol, že je smutnou udalosťou "zdrvený", a vyjadril sústrasť obom trúchliacim rodinám.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona