Grécko zasiahol silný dážď a záplavy

NETKY.SK • 6 Február 2012, 08:15 • 2 min
Grécko zasiahol silný dážď a záplavy

Grécko zasiahol silný dážď a záplavy - Svet Jeden ľudský život si vyžiadali v noci nadnes prudký dážď a následné záplavy, ktoré zasiahli Grécko, informovali tamojšie úrady. Silné zrážky viedli k poškodeniu stoviek domov i obchodov.

slovakia

left justify in out

img

Jeden ľudský život si vyžiadali v noci nadnes prudký dážď a následné záplavy, ktoré zasiahli Grécko, informovali tamojšie úrady.
      Silné zrážky viedli k poškodeniu stoviek domov i obchodov. Hladina vody v provinčnom hlavnom meste Pyrgos na polostrove Peloponéz stúpla až do výšky dvoch metrov.
      Osemdesiatročná žena sa podľa informácií miestnych hasičov utopila vo vlastnom zaplavenom dome. Hasiči museli v oblasti zasahovať v najmenej 200 prípadoch, keď museli ľudí vyslobodzovať zo zaplavených príbytkov. 
      V Grécku v súčasnosti vládne teplejšie a vlhké počasie na juhu krajiny s teplotami okolo 16 stupňov Celzia, uviedla agentúra DPA.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona