Grécko: Studená vlna a sneženie zasiahli aj severné oblasti krajiny

NETKY.SK • 10 December 2012, 08:09 • 2 min
Grécko: Studená vlna a sneženie zasiahli aj severné oblasti krajiny

Grécko Studená vlna a sneženie zasiahli aj severné oblasti krajiny - Svet Studená vlna zasiahla aj severné oblasti Grécka. V okolí malého mesta Florina dnes ráno namerali mínus jeden až päť stupňov Celzia, mnohé cesty boli zjazdné len so snehovými reťazam

slovakia

left justify in out

imgStudená vlna zasiahla aj severné oblasti Grécka. V okolí malého mesta Florina dnes ráno namerali mínus jeden až päť stupňov Celzia, mnohé cesty boli zjazdné len so snehovými reťazami.
      V Aténach však svietilo slnko a teploty dosahovali 11 stupňov Celzia. Na ostrove Kréta namerali 14 stupňov Celzia, uviedla tlačová agentúra DPA.
      Školy vo Florine zostali počas dnešného dňa zatvorené, mrznúť by malo aj najbližšie dva dni. V severogréckom prístavnom meste Solún počasie spôsobilo chaos v doprave. Kvôli mrznúcemu dažďu došlo k viacerým dopravným nehodám.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies