Grécko sa musí zlepšiť, uvedomuje si tréner Santos

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 16:44 • 2 min
Grécko sa musí zlepšiť, uvedomuje si tréner Santos

BRAZÍLIA - Nevydarené úvodné stretnutie Grécka na svetovom šampionáte vo futbale v Brazílii nenechalo chladným trénera reprezentácie Fernanda Santosa.

slovakia

left justify in out

"Vyzerá to, že niektorí hráči nepochopili, na akom turnaji sme a čo chceme dosiahnuť." Majstri Európy z roku 2004 prehrali v sobotu v Belo Horizonte v základnej C-skupine po slabom výkone s mužstvom Kolumbie 0:3. 

 

"Tento nezdar nám veľmi skomplikoval situáciu. Porozprávam sa s hráčmi, rozanalyzujeme si chyby a budeme sa snažiť napraviť to. V nasledujúcich dvoch zápasoch sa musíme prezentovať v oveľa lepšom svetle," uviedol brazílsky rodák Santos, ktorého nahneval fakt, že Juhoameričania dostali pri góloch príliš veľa priestoru: "Vedeli sme, že Juan Cuadrado bude hrať takto. Boli to naše zlyhania. Hráči si však musia uvedomiť, že nás stále čakajú dva duely. Nie je teda koniec." 

 

Kapitán Grékov Konstantinos Katsouranis takisto nebol spokojný: "Musím povedať, že prvý gól bol absurdný. Ich hráč (Pablo Armero - pozn.) bol úplne sám. Pri druhom zásahu sme sa tiež nepredviedli. To sa nám nesmie stávať." 

Grécko najbližšie nastúpi v piatok 20. júna proti Japonsku, v tejto skupine je aj Pobrežie Slonoviny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies