Grécke úrady zaistili vyše tonu heroínu, zatkli 11 ľudí

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 16:02 • 2 min
Grécke úrady zaistili vyše tonu heroínu, zatkli 11 ľudí

ATÉNY - Grécke úrady zhabali rekordné množstvo 1,1 tony heroínu, ktorý by mal na čiernom trhu podľa odhadov hodnotu vyše 30 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

V súvislosti s prípadom zatkli 11 ľudí.
     

Grécka pobrežná stráž vo svojom stanovisku podľa agentúry AP uviedla, že pri operácii, ktorá sa začala na základe tipu, spolupracovala s americkým Úradom na boj proti drogám (DEA).
     

Medzi zadržanými je šesť občanov Grécka a päť cudzincov. Ich národnosť nezverejnili. Bezprostredne nebolo zrejmé ani to, odkiaľ heroín pochádzal.
     

Skupina obchodníkov s drogami mala svoju centrálu v sklade na východe Atén, odkiaľ heroín distribuovala prevažne nákladnými vozidlami do ďalších častí Grécka, ako aj iných európskych krajín.
     

Grécky minister pre námorný obchod Miltiadis Varvitsiotis uviedol, že ide o zatiaľ najväčšie množstvo heroínu zaisteného v Grécku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies