Gréci odvolali trénera Markariana, končí aj Karagounis

NETKY.SK • 7 August 2015, 17:30 • 2 min
Gréci odvolali trénera Markariana, končí aj Karagounis

ATÉNY - Vedenie Gréckej futbalovej federácie (EPO) odvolalo trénera reprezentácie Sergia Markariana, ako aj technického riaditeľa tímu, bývalého hráča Giorgisa Karagouinisa.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatročný Markarian ponúkol svoju rezignáciu už v júli, len päť mesiacov po tom, ako prebral tím, ale prezident EPO George Gkirtzikis chcel, aby Uruguajčan na lavičke Grécka pokračoval. Teraz však Markarian podľa gréckych médií skončil po hádke s Karagounisom.
     

"Výkonný výbor EPO ukončil po ústnej dohode spoluprácu s trénerom Markarianom, ako aj s jeho asistentom pánom Marsenarom. Končí aj technický riaditeľ Giorgios Karagounis," uviedlo v stanovisku vedenie federácie. Grécky tím dočasne preberie tréner reprezentácie do 21 rokov Kostas Tsanas.
     

Markarian vystriedal vo februári na lavičke Taliana Claudia Ranieriho, ktorého vyhodili po katastrofálnom štarte do kvalifikácie EURO 2016 vrátane senzačnej domácej prehry s Faerskými ostrovmi. Výsledky sa nezlepšili ani po príchode Markariana a Gréci sú po šiestich zápasoch bez víťazstva na poslednom mieste F-skupiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies