Gratulujeme Nole: Djokovičovi sa narodil syn!

NETKY.SK • 22 Október 2014, 10:09 • 2 min
Gratulujeme Nole: Djokovičovi sa narodil syn!

BELEHRAD - Srbský líder svetového rebríčka tenistov Novak Djokovič sa raduje zo syna, ktorý dostal meno Stefan. "Noleho" manželka Jelena porodila v utorok vo francúzskom Nice neďaleko Monaka, kde dvojica sídli. Špecifikovala to srbská televízia RTS.

slovakia

left justify in out

"Náš anjelik prišiel na svet! Som taký hrdý na moju prekrásnu manželku! Vďaka za priazeň a podporu. Všetkých vás milujeme!!!" uviedol "Nole" prostredníctvom svojej oficiálnej prezentácie na Facebooku. 

 

 

 

"Pôrod prebehol najželateľnejším možným spôsobom, dieťatko aj mamička sa majú dobre," napísal neskôr Djokovič na svojom webe. 

 

Pár sa pozná už od stredoškolského veku, spolu je od roku 2006. Svadbu mal 10. júla 2014, teda štyri dni po tom, ako zverenec Borisa Beckera a Mariána Vajdu triumfoval na londýnskom grandslamovom Wimbledone. Obrad sa konal na 1,46-hektárovom ostrove Sveti Stefan v blízkosti Budvy v Čiernej Hore. Dvojica už 24. apríla oznámila svetu, že partnerka, za slobodna priezviskom Rističová, je tehotná. 

 

Dvadsaťsedemročný Belehradčan Djokovič bude najbližšie hrať budúci týždeň na halovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 v Paríži-Bercy a potom 9. - 16. novembra na koncosezónnom šampionáte ATP World Tour Finals v Londýne. "Dovtedy strávim niekoľko dní s rodinkou," predznamenal Djokovič. 

Správu s radosťou privítala srbská tenistka Ana Ivanovičová, kamarátka Djokoviča už od mladosti: "Dozvedela som sa to ráno po prebudení a pocítila som nadšenie. Mala som z toho zimomriavky. Som za nich šťastná. Je to jeden z najkrajších okamihov, aké môžete zažiť," skonštatovala Ivanovičová, ktorá momentálne hrá na koncosezónnom šampionáte WTA v Singapure. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona