Grantový program Nadácie Pontis má ľuďom pomôcť zamestnať sa

NETKY.SK • 14 Január 2016, 11:25 • 2 min
Grantový program Nadácie Pontis má ľuďom pomôcť zamestnať sa

BRATISLAVA - S cieľom zvyšovať zručnosti ľudí, aby sa dokázali zamestnať alebo založiť si svoju vlastnú živnosť, vyhlásila Nadácia Pontis grantový program pre projekty neziskových organizácií s názvom Skills to Suceed.

slovakia

left justify in out

Na jeden projekt je možné získať podporu 2 000 eur. O podporu sa môžu uchádzať nadácie, občianske združenia, účelové zariadenia cirkví, školy, samosprávy a príspevkové organizácie. Grant nie je určený pre fyzické osoby a podnikateľské subjekty. Každý projekt musí byť odporučený zamestnancom spoločnosti Accenture, ktorá sa na grantovom programe taktiež podieľa. Projekty je možné podávať do 8. februára.


Grant môžu získať napríklad projekty zamerané na prípravu rekvalifikačných kurzov, kurzov pre znevýhodnené skupiny ľudí, programy realizované ako pracovná terapia. Program podporí i aktivity na zvýšenie všeobecných a sociálnych zručností pre nájdenie si zamestnania ako aj kurzy o základoch podnikania či vzdelávacie aktivity alebo súťaže pre začínajúcich podnikateľov. Každá organizácia alebo inštitúcia môže podať iba jeden projekt. Výsledky budú vyhlásené 26. februára, pričom podporené projekty sa musia uskutočniť do 15. augusta. Viac informácií je na internetovej stránke www.darca.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies