Grand Slam na Bermudách korisťou Juhoafričana Elsa

NETKY.SK • 21 Október 2010, 12:01 • 2 min
Grand Slam na Bermudách korisťou Juhoafričana Elsa

Grand Slam na Bermudách korisťou Juhoafričana Elsa

slovakia

left justify in out

img

Rozlúčkové podujatie profesionálnej golfovej sezóny PGA Grand Slam sa v noci na štvrtok na ihrisku Port Royal na Bermudských ostrovoch stalo korisťou Juhoafričana Ernieho Elsa.
      O triumfe na prestížnej konfrontácii víťazov štyroch turnajov najvyššej kategórii sezóny - majorov rozhodol skvelý záver Elsa, ktorý od 14. jamky zaznamenal trikrát v poradí "birdie" a skončil druhé kolo zavŕšil s bilanciou dva pod par (69). Celkovo potreboval na 36 jamiek turnaja 137 rán, skončil päť úderov pod par a o jeden bod tak predstihol lídra po prvom kole Davida Tomsa z USA (136). O tretiu priečku sa podelili šampión z US Open Graeme McDowell zo Severného Írska a Nemec Martin Kaymer, ktorý triumfoval na US PGA Championship. Els aj Toms boli pritom na turnaji iba náhradníkmi, lebo víťaz US Masters Američan Phil Mickelson účasť odriekol a juhoafrický šampión z British Open Louis Oosthuizen si zranil členok.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona