Granberg rozšíri švédsku súpisku na MS

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 14:33 • 2 min
Granberg rozšíri švédsku súpisku na MS

PRAHA - Káder švédskej hokejovej reprezentácie na majstrovstvách sveta v Česku doplní obranca Petter Granberg z Toronta. Ročník dohrával na farme v AHL, po vypadnutí Marlies sa 22-ročný majster sveta 2013 pripojí k tímu Pära Maartsa. Po jeho príchode sa domov vráti obranca Johan Fransson z Rapperswillu, ktorý sa nedostal na súpisku pre šampionát.

slovakia

left justify in out

Granberg po odchode zo Skelleftey pred dvoma rokmi dostával v kádri Maple Leafs len minimum príležitostí. V tejto sezóne sa objavil v kádri iba sedemkrát. Za Marlies v 53 dueloch strelil jeden gól a pridal štrnásť asistencií. V piatich dueloch play-off mal jednu asistenciu.

 

Granberg sa stal trinástym hráčom zo zámorskej súťaže vo švédskom kádri pre MS 2015. Do Prahy priletí v stredu 6. mája, v rovnaký deň odcestuje do Švédska Fransson. Agentúru SITA informovali o zaradení prostredníctvom tlačovej správy organizátori.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies