Graňákov debut vo štvrtok proti Hudáčkovmu Örebru

NETKY.SK • 12 November 2014, 19:09 • 2 min
Graňákov debut vo štvrtok proti Hudáčkovmu Örebru

LINKÖPING - Hokejový obranca Dominik Graňák absolvuje prvý duel za švédsky Linköping vo štvrtok v ligovom súboji proti Örebru slovenského brankára Júliusa Hudáčka.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny web štvrťfinalistu Ligy majstrov 2014/2015. Tridsaťjedenročný slovenský reprezentant sa vrátil do Švédska po vyše štyroch rokoch, v ročníku 2009/2010 pôsobil v Rögle. Pre Graňáka to bude prvý duel v tejto sezóne, v ktorej doteraz nehral pre zdravotné problémy. Graňák sa s Linköpingom dohodol na zmluve do konca tejto sezóny v úvode novembra. K tímu sa pripojil minulý utorok v Prahe, kde švédske družstvo odohralo víťazný prvý zápas osemfinále Ligy majstrov so Spartou. V tohtotýždňovej odvete sa zrodila remíza 2:2 a Linköping postúpil medzi okteto najlepších klubov na "starom kontinente".

Graňák hral uplynulé štyri roky v Diname Moskva, vypracoval sa medzi najlepších obrancov Kontinentálnej hokejovej ligy a dvakrát získal s klubom Gagarinov pohár. Pred príchodom do Ruska pôsobil odchovanec Dukly Trenčín dlhé roky v Slavii Praha, obliekal si aj dresy švédskych tímov Färjestad BK a Rögle. V apríli sa podrobil operácii ramena, zdravotné problémy a najmä boľavý chrbát ho limitovali počas celej minulej sezóny. Aj preto sa rozhodol dať stopercentne do poriadku a nový ročník začať až vo chvíli, keď bude zdravý. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona