Graňáka čaká vo štvrtok operácia

NETKY.SK • 7 Apríl 2014, 12:32 • 2 min
Graňáka čaká vo štvrtok operácia

BRATISLAVA - Jeden z najlepších slovenských hokejových obrancov Dominik Graňák musel odmietnuť pozvánku do reprezentácie na majstrovstvá sveta 2014 do Bieloruska.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročnú oporu Dinama Moskva čaká vo štvrtok operácia ramena. Ešte pred týždňom bola aspoň malá nádej, že do Minska pocestuje, ale tá rýchlo zhasla. "Mrzí ma to najmä kvôli trénerovi Vladimírovi Vůjtkovi," povedal pre Nový čas Dominik Graňák a pokračoval: "Rozprával som sa s ním a potom aj s generálnym manažérom Ottom Sýkorom, aby som im vysvetlil, ako to so mnou vyzerá. Viem, že súčasná situácia so zraneniami nie je dobrá, preto ma to ešte viac mrzí, že im a ani Slovensku na MS nemôžem pomôcť.“

 

Graňák reprezentoval na svetových šampionátoch pravidelne v rokoch 2004 až 2012, vlani však už zo zdravotných dôvodov chýbal. Rameno mal operované pred dvanástimi rokmi a zákroku neujde. "Bol som na magnetickej rezonancii, kde mi doktor Ján Grauzel povedal, že sa operácii nevyhnem. Preto sme sa dohodli na štvrtok, keď ma ´otvorí´ a potom určí, čo všetko s tým bude treba robiť," prezradil pre Nový čas Graňák a ďalej vysvetlil: "Od minulého zákroku, keď som mal osemnásť rokov, mi tam zostala platnička, ktorú skontrolujú. Keď mi ju budú musieť vymeniť, dĺžka rehabilitácie sa natiahne na viac týždňov. Preto som sa rozhodol ísť pod skalpel už teraz a nie až po šampionáte." 

 

Vicemajstrovi sveta 2012 sa končí zmluva v Diname Moskva. Zatiaľ nie je isté, kde bude v budúcej sezóne pôsobiť. Po problémoch s ramenom sa však chce na nový ročník poriadne pripraviť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies