Graňáka čaká boj o jedenáste MS, rád by obetoval koncert AC/DC

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 15:29 • 2 min
Graňáka čaká boj o jedenáste MS, rád by obetoval koncert AC/DC

BRATISLAVA - V blízkej budúcnosti sa k slovenskej hokejovej reprezentácii pripojí aj skúsený obranca Dominik Graňák a do konca apríla bude bojovať o nomináciu na májové majstrovstvá sveta do Ruska.

slovakia

left justify in out

Ak sa to 32-ročnému bekovi podarí a dostane sa do tímu SR, predstaví sa už na jedenástom seniorskom svetovom šampionáte. Počas aktuálneho týždňa rodák z Havířova ešte trochu oddychuje, od nasledujúceho by však nemal chýbať na tréningoch v Bratislave. V tomto súťažnom ročníku absentoval Graňák na všetkých troch turnajoch (november, december, február). Graňák si na konci klubovej sezóny nebol istý, či dostane pozvánku do kempu pred MS. "Snažil som sa pripraviť na obe možnosti, aby ma rozhodnutie realizačného tímu nezaskočilo. Vravel som si, že keď ma zavolajú, bude to super. V opačnom prípade budem mať dlhšie voľno a prispôsobím tomu najbližší program. Som však rád, že sa pridám k chlapcom," povedal v rozhovore pre denník Pravda obranca Dominik Graňák, ktorý pravdepodobne aj v nasledujúcej sezóne bude pôsobiť vo švédskom Rögle.


Zaujímavosťou je, že skúsený bek si na nasledujúce mesiace naplánoval iba jedinú súkromnú akciu, o ktorú však môže prísť. "Naplánované máme zatiaľ jediné - koncert skupiny AC/DC v Prahe," prezradil Dominik Graňák. Spomenutá akcia však koliduje s finále majstrovstiev sveta v Moskve, obe majú termín 22. mája. "Keby sme hrali finále MS, rád koncert obetujem," dodal s úsmevom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies