Graňák ide na operáciu a definitívne vynechá MS

NETKY.SK • 5 Apríl 2014, 10:58 • 2 min
Graňák ide na operáciu a definitívne vynechá MS

BANSKÁ BYSTRICA - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek nemôže počítať pre majstrovstvá sveta v Bielorusku (9. - 25. mája) s obrancom Dominikom Graňákom.

slovakia

left justify in out

Zadák Dinama Moskva pre zdravotné problémy nepôjde ani na druhý vrcholný turnaj v sezóne. Stotridsaťdvanásobný reprezentant SR sa už definitívne vystrábil zo zranenia členka, pre ktoré vynechal zimné olympijské hry v Soči, ale najnovšie ho trápia problémy s ramenom.

 

"Dominik Graňák sa nezúčastní na majstrovstvách sveta. Musí ísť na operáciu," povedal pre športové spravodajstvo RTVS Góly - body - sekundy tréner Vladimír Vůjtek. Graňák dlhšie zvažoval zapojenie sa do prípravného reprezentačného kempu, po konzultáciách s lekárom národného tímu SR Vladimírom Luptákom zvolil operáciu. 

 

Vicemajstrovi sveta z Helsínk 2012 sa po sezóne končí zmluva v Diname Moskva, ktoré ako dvojnásobný víťaz Gagarinovho pohára v tejto sezóne neuspelo v 1. kole play-off nadnárodnej Kontinentálnej hokejovej ligy s Lokomotivom Jaroslavľ. V Diname je od roku 2011. V tejto sezóne odohral za moskovský klub dokopy 40 zápasov, v ktorých strelil šesť gólov a pridal rovnaký počet asistencií. Tridsaťročný Graňák reprezentoval Slovensko na všetkých majstrovstvách sveta v rokoch 2004 až 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies