Grajciar predčasne skončil v Diname Tbilisi

NETKY.SK • 20 November 2013, 17:10 • 2 min
Grajciar predčasne skončil v Diname Tbilisi

TBILISI - Úradujúci gruzínsky šampión vo futbale Dinamo Tbilisi predčasne ukončil spoluprácu so slovenským krídelníkom Petrom Grajciarom. Tridsaťročný rodák zo Zvolena mal platný kontrakt do konca tohto roka s následnou opciou na ďalší rok, ale pre komplikované zranenie kolena s ním už v klube nepočítajú.

slovakia

left justify in out

"Som zranený, s plnou záťažou začnem niekedy v marci. Navyše, prezident klubu Roman Pipia sa zrejme rozhodol ísť cestou zaraďovania domácich hráčov," povedal pre stredajšie vydanie denníka Šport trojnásobný slovenský reprezentant, ktorý sa dozvedel nepríjemnú správu koncom minulého týždňa a následne sa presunul do Prahy, kde v minulosti hrával za Slaviu i Spartu. "Na jednej strane som smutný, že končím, na druhej to má jedno veľké plus. Budem každý deň s rodinou, veľmi sa na seba tešíme," doplnil technicky disponovaný stredopoliar.

Grajciar získal s Dinamom Tbilisi v minulej sezóne ligový titul a pomohol tímu k účasti v 2. predkole Ligy majstrov 2013/2014. V závere prípravy na aktuálny ročník si privodil zranenie kolena. V pražskej klinike Malvazinky sa potom podrobil plastike predného krížneho väzu a zošívaniu natrhnutého menisku. "V závere sezóny som sa dostal do životnej formy. Letná príprava mi chutila, cítil som hernú pohodu. Myslím si, že aj tréner bol so mnou spokojný. Prišlo však zranenie a všetko sa otočilo. V klube sa rozhodli, že nebudú čakať a ja to musím akceptovať. Som v kontakte s lekárom, ktorý ma operoval. Nikam sa neponáhľam, najprv sa musím dať dokopy. Potom si budem hľadať klub, ale na to je ešte dosť času," dodal Grajciar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies