Grajciar: Návrat Róberta Picha nášmu mužstvu pomôže

NETKY.SK • 11 Február 2016, 18:41 • 2 min
Grajciar: Návrat Róberta Picha nášmu mužstvu pomôže

VROCLAV - Slovenský futbalista v službách poľského klubu Slask Vroclav Peter Grajciar verí, že návrat jeho krajana Róberta Picha bude pre mužstvo účastníka Ekstraklasy veľkou vzpruhou.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák zo Svidníka bude do konca aktuálnej sezóny hosťovať vo Vroclave z nemeckého 1. FC Kaiserslautern. Po skončení hráčovho jarného pôsobenia bude mať vroclavský klub možnosť získať Picha znova natrvalo.

"S Róbertom som bol v každodennom kontakte. Pred niekoľkými týždňami mi písal, že by sa chcel vrátiť do Slasku. Začiatkom februára sa vyjadril, že existuje taká možnosť a jeho manažér rokuje s klubom. Myslím si, že Robove góly a asistencie výrazne zlepšia naše postavenie v tabuľke. Verím, že sa čoskoro vrátime na miesta, na ktorých by sa mal Slask pohybovať," vyhlásil 32-ročný Grajciar pre portál wroclaw.sport.pl. Vroclavský tím figuruje pred začiatkom jarnej časti na 14. mieste, prvú šancu na zlepšenie nelichotivého postavenia bude mať v piatkovom stretnutí proti Wisle Krakov.

"Na nás všetkých vidieť veľkú túžbu hrať. Počas zimy sme tvrdo pracovali. Možno naše prípravné zápasy neboli natoľko atraktívne, ale ukázali sme v nich správny prístup. Naším cieľom je skončiť v prvej osmičke," doplnil niekdajší hráč pražských klubov Sparta a Slavia či tureckého Konyasporu Grajciar.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies