Grajciar má vo Vroclave nahradiť reprezentanta Milu

NETKY.SK • 23 Január 2015, 12:34 • 2 min
Grajciar má vo Vroclave nahradiť reprezentanta Milu

VROCLAV - Po odchode poľského futbalového reprezentanta Sebastiana Milu zo Slasku Vroclav do Lechie Gdansk si vedenie sliezskeho klubu veľa sľubuje od zimnej posily Slováka Petra Grajciara.

slovakia

left justify in out

Podľa poľskej verzie Eurosportu je práve 31-ročný rodák zo Zvolena typologicky podobný hráč ako doterajšia ikona Slasku, ktorá v októbri minulého roka prispela jedným gólom k triumfu Poliakov 2:0 nad úradujúcimi majstrami sveta z Nemecka v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016.

 

"Uvidíte, ako sa bude Grajciar prezentovať o mesiac," zaprorokoval tréner Slasku Tadeusz Pawłowski pred odletom na sústredenie mužstva do Turecka. 

 

Grajciar sa s novým zamestnávateľom dohodol ešte v decembri minulého roka na polročnom kontrakte s možnosťou predĺženia spolupráce. V minulosti pôsobil aj v gruzínskom Diname Tbilisi, tureckom Konyaspore či popredných pražských kluboch Slavia a Sparta. V mužstve Slasku, ktoré je po jeseni na druhom mieste ligovej tabuľky, figurujú aj ďalší dvaja Slováci - Róbert Pich a Miloš Lačný. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona