Grajciar dvakrát skóroval, mrzí ho postoj fanúšikov

NETKY.SK • 26 Október 2016, 11:27 • 2 min
Grajciar dvakrát skóroval, mrzí ho postoj fanúšikov

VROCLAV - Slovenský futbalový stredopoliar v službách poľského klubu Slask Vroclav Peter Grajciar čakal na premiérový zásah v tejto sezóne Ekstraklasy až do 13. kola.

slovakia

left justify in out

V sobotňajšom dueli s Cracoviou Krakov (2:2) zaznamenal rovno gólové dvojbalenie a nechýbalo veľa, aby ním zabezpečil tri body pre svoj tím. Hostia z Krakova však dokázali zmazať dvojgólové manko, vyrovnávajúci gól padol v 94. min z pokutového kopu.


"Neviem, čo mám na to povedať. Viedli sme 2:0, už neviem, či potrebujeme vyhrávať 5:0, aby sme na vlastnom trávniku získali tri body," smútil po stretnutí 33-ročný rodák zo Zvolena. "Neviem, či penalta bola alebo nie, je to rozhodnutie arbitrov. Z výsledku sme sklamaní," dodal pre web sportowefakty.wp.pl niekdajší hráč tureckého Konyasporu či gruzínskeho Dinama Tbilisi, ktoré pri srdci hreje aspoň fakt, že konečne prelomil strelecké mlčanie. "Z gólov mám radosť. Po dlhšom čase som sa vrátil na ihrisko, na konci mi už chýbali sily. Dva zásahy ma tešia, výsledok však nie," skonštatoval Grajciar.


Slasku patrí po 13 kolách až 11. miesto v tabuľke. Fanúšikovia počas zápasu s Cracovia demonštrovali svoju nespokojnosť transparentom, na ktorom bolo napísané: "Chceme v Slasku odchovancov, dolnosliezskych futbalistov, nie portugalských čašníkov a španielskych obchodníkov!"


"Všimli sme si ten nápis už pri rozcvičke. Som v Poľsku už dlhší čas a pochopil som jeho obsah. Naši noví legionári sa ma však pýtali, čo je tam napísané. Mrzí ma, že fanúšikovia píšu také veci o vlastných hráčoch. Našim Španielom a Portugalčanom to určite nebolo príjemné," povedal Peter Grajciar pre Przeglad Sportowy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies