Gröhling odmieta spolupracovať s fašistami

NETKY.SK • 11 August 2022, 11:47 • 2 min
Gröhling odmieta spolupracovať s fašistami

Vláda podľa Gröhlinga nepadne, po odchode strany Sloboda a Solidarita bude podľa neho pokračovať OĽaNO.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti to podľa neho začínajú pomaly priznávať. Na fungovanie menšinovej vlády budú ale potrebovať hlasy opozície a fašisti budú podľa ministra školstva prvou voľbou. Gröhling to uviedol na sociálnej sieti.

 

img

 

Pravdepodobnú spoluprácu podľa neho dokazuje prelomenie veta prezidentky či spoločná práca na zákonoch, napríklad o zákaze dúhových vlajok. Gröhling sa na spolupráci s fašistami odmieta podieľať.

 

Šéf rezortu školstva tiež vyvrátil, že by strana SaS nebola jednotná pri požiadavke na odchod ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) z vlády. Toto tvrdenie označil za bohapusté klamstvo a napísal, že ešte nikdy neboli takí jednotní ako teraz.

 

 

Možno vás zaujme: Ropa už nie je problém! Tiecť by mala v najbližších hodinách. Sulík uviedol dátum podania demisie ministrov SaS



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona