Goulding vedela, kto pracuje na piesni k novej bondovke, pôvodne ju mala nahrať ona

NETKY.SK • 20 September 2015, 12:19 • 2 min
Goulding vedela, kto pracuje na piesni k novej bondovke, pôvodne ju mala nahrať ona

BRATISLAVA - Anglická speváčka Ellie Goulding vedela, že na piesni k novej bondovke pracuje Sam Smith. Dvadsaťosemročná rodáčka z Herefordu to uviedla v rozhovore pre britské Heart Radio. Smith pritom túto informáciu dlhý čas tajil a v jednom z rozhovorov dokonca naznačil, že skladbu pre film Spectre by mohla nahrať práve Goulding.

slovakia

left justify in out

Na piesni Writing's On The Wall, ktorú chcú verejnosti predstaviť 25. septembra, spolupracoval Smith s duom Disclosure. Autorsky sa na nej podieľal aj Jimmy Napes, ktorý pracoval aj na spevákovom hite Stay with Me. Práve Napes vraj neudržal tajomstvo a prezradil Goulding, kto skladbu nahrá.

 

„Vedela som o tom pomerne dlhý čas. Pracovala som s Jimmym Napesom, nemal mi to povedať, ale urobil to. Vykĺzlo mu to, pretože jednoducho nedokáže klamať. Vedela som o tom celú večnosť!“, opísala interpretka, ktorá vraj nechcela podporovať klebety o tom, že predmetnú skladbu nahráva ona. „Myslela som si, že to postupne utíchne. Potom som celkom nevinne na Twitter zavesila Live And Let Die, pričom som nevedela, že ide o pieseň k bondovke,“ objasnila speváčka, ktorú by podľa vlastných slov potešilo, ak by jej v budúcnosti ponúkli rolu bondgirl. Ako prezradila, dokáže sa biť a je v dobrej kondícii, je preto presvedčená, že by sa na túto úlohu hodila.


Snímku Spectre začali nakrúcať 8. decembra 2014 v anglických Pinewood Studios. Réžie sa ujal Sam Mendes, ktorý nakrútil aj predchádzajúcu bondovku Skyfall (2012). Jamesa Bonda stvárnil Daniel Craig. Okrem neho sa v snímke predstavia aj Naomie Harris, Monica Bellucci, Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Dave Bautista, Ben Whishaw, Andrew Scott, Christoph Waltz či Rory Kinnear. Film ponúkne zábery z Rakúska, Ríma, Maroka či Mexika. V očakávanej novinke dostane James Bond záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu neslávne známej zločineckej organizácie menom Spectre. Postupne rozpletá zložitú pavučinu klamstiev, aby napokon odhalil desivú pravdu o tejto organizácii. Film bude mať svetovú premiéru 26. októbra v Londýne. Na Slovensku ho začnú premietať 5. novembra.

 


Elena Jane „Ellie“ Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou BRIT Awards v kategóriách Critics' Choice a Britská interpretka. V roku 2010 vydala prvý album Lights, z ktorého pochádzajú single Starry Eyed, Under The Sheets, Guns And Horses či The Writer. Začiatkom októbra 2012 uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon, na ktorej sa nachádzajú single Anything Could Happen, Figure 8 a Explosions. Obe nahrávky dobyli britský albumový rebríček, pričom speváčka ponúkla aj ich reedície s názvami Bright Lights (2010) a Halcyon Days (2013) a tiež niekoľko EP nahrávok. Tento rok predstavila skladbu Love Me Like You Do, ktorú nahrala na soundtrack snímky Päťdesiat odtieňov sivej (2015). V novembri uvedie na trh album Delirium.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies