Götze nedovolil, aby sa na neho v Dortmunde pískalo

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 12:23 • 2 min
Götze nedovolil, aby sa na neho v Dortmunde pískalo

DORTMUND - Dortmundskí futbaloví fanúšikovia potlačili zlosť na Maria Götzeho a v stredajšom semifinále Ligy majstrov s Realom Madrid nepokazili slávnostnú atmosféru prejavmi nevôle na adresu hráča, ktorý po sezóne za 37 miliónov eur prestúpi do konkurenčného Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Odmenou im bol výkon, ktorým 20-ročný stredopoliar prispel k nečakane vysokému víťazstvu 4:1. Negatívne emócie odohnal z vypradeného Signal Iduna Parku už prihrávkou na prvý gól Roberta Lewandovského.

Tréner Borussie Jürgen Klopp pred duelom požiadal priaznivcov, aby sklamanie nadávali najavo, a oni jeho výzvu vypočuli. "Nebol som si istý, ale veril som, že budú rešpektovať jeho rozhodnutie a všetko to, čo sa stalo. Správali sa veľkolepo. Mariovi som povedal, že ľudia mu nikdy nezabudnú prestup do Bayernu, ale klub stojí za ním. Je to mladý chlapec a musí ísť vlastnou cestou," tešil sa po stretnutí Klopp a vyzdvihol Götzeho výkon: "Odohral neuveriteľne dobrý zápas, prekonal moje očakávania." 

S odchodom kľúčového muža zostavy sa vyrovnáva aj kabína Borussie. "Jasné, že sme sa o tom rozprávali, boli sme z toho tak trochu v šoku. Spravil, čo musel spraviť, ale zatiaľ je stále súčasťou tímu," dodal obranca Mats Hummels.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona