Górnik Leczna bude doma v Lubline, fanúšikovia protestujú

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 09:52 • 2 min
Górnik Leczna bude doma v Lubline, fanúšikovia protestujú

LECZNA - Účastník najvyššej poľskej futbalovej súťaže Górnik Leczna bude v tejto sezóne hrávať svoje domáce zápasy v 25 km vzdialenom Lubline. V tamojšej Arene Lublin hrávajú svoje zápasy aj futbalisti treťoligového tímu Motor, v minulej sezóne štadión s kapacitou 15 500 divákov využíval aj druhý klub z tohto mesta Lublinianka.

slovakia

left justify in out

Fanúšikom Górnika sa rozhodnutie vedenia klubu nepáči. Funkcionárom odkázali, že mužstvo budú podporovať jedine vtedy, ak pre nich bude zakaždým pripravený odvoz do Lublina. Na protest sa dokonca rozhodli nevycestovať na zápas 1. kola do Chorzówa.

 

Štadión v Lubline slávnostne otvorili v októbri 2014. Uskutoční sa na ňom otvárací zápas budúcoročných ME hráčov do 21 rokov. Jeho výstavbu odštartovali v decembri 2012 a postavili ho z prostriedkov Regionálneho operačného programu v rámci programového obdobia 2007-2013. Vďaka novej stavbe naprázdno neobišli ani motocykloví pretekári na plochej dráhe, ktorí môžu využívať starý mestský štadión.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies