Gordon Ramsay s manželkou čakajú piate dieťa

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 15:10 • 2 min
Gordon Ramsay s manželkou čakajú piate dieťa

BRATISLAVA - Britskému šéfkuchárovi Gordonovi Ramsaymu a jeho manželke Tane sa v septembri narodí piate dieťa.

slovakia

left justify in out

"Traja chlapci, jedno dievča a ďalší prírastok je na ceste," oznámil 49-ročný rodák zo škótskeho Johnstoneu v britskej talkshow The Late Late Show with James Corden. "Som trošku nervózny. Obávam sa. Samozrejme, že by som bol šťastný, aj keby to bolo ďalšie dievča. Ale štyri dievčatá, to znamená štyri svadby, štyroch priateľov, štyrikrát sladkých šestnásť," žartoval populárny kuchár. Zároveň však dodal, že Tana Ramsay, s ktorou je ženatý od roku 1996, je z ich piateho spoločného potomka nadšená.


Gordon James Ramsay je známy najmä z televíznych relácií Pekelná kuchyňa (2004 - 2009), Áno, šéfe (2004 - 2014), Faktický odborník (2005 - 2010), Pekelné hotely Gordona Ramsayho (2012) alebo Gordon Behind Bars (2012). Jeho reštaurácie si dosiaľ vyslúžili šestnásť Michelinských hviezdičiek, pričom aktuálne ich má deväť z nich.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies