Gordon chce pozastaviť súd ohľadom smrti Bobbi Kristiny Brown

NETKY.SK • 7 Október 2015, 10:03 • 2 min
Gordon chce pozastaviť súd ohľadom smrti Bobbi Kristiny Brown

LOS ANGELES - Nick Gordon požiadal súd, aby pozastavil proces v súvislosti s úmrtím jeho partnerky Bobbi Kristiny Brown až do doby, kým sa neskončí policajné vyšetrovanie a prípadné súdne konanie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Gordon čelí žalobe, ktorú naňho v auguste podala Bedelia C. Hargrove, správkyňa pozostalosti Bobbi Kristiny. Hargrove viní zo smrti dcéry zosnulej speváčky Whitney Houston práve Gordona a žiada od neho odškodné desať miliónov dolárov (v prepočte približne 8,9 milióna eur).


Gordon vo svojej žiadosti argumentuje tým, že čokoľvek, čo povie počas občianskeho procesu, ho môže inkriminovať v policajnom vyšetrovaní alebo následnom súdnom konaní. Okrem toho tvrdí, že zatiaľ nie sú k dispozícii všetky dôkazy. Ako príklad uviedol výsledky pitvy, ktoré súd zakázal zverejniť až do ukončenia vyšetrovania. Gordon tvrdí, že práve pitevná správa je dôkazom, na základe ktorého ho súd zbaví obvinení.


Hargrove v žalobe uviedla, že 31. januára, teda v deň, keď našli Bobbi Kristinu bezvládne ležať dolu tvárou vo vani v jej dome, prišiel Gordon domov opitý. Dvojica sa údajne začala hádať po tom, ako si Gordon prezrel záznamy z bezpečnostných kamier a následne ju na základe nich obvinil z nevery. Potom údajne podal Bobbi Kristine drogy, následkom čoho upadla do bezvedomia, a preniesol ju do vane plnej vody. Následne sa prezliekol a šiel späť medzi hostí, ktorí sa v dome zdržiavali, pričom vraj dával sexuálne návrhy jednej zo žien. Obvinila ho tiež z krádeže 10 miliónov dolárov z jej účtu v čase, keď už bola v kóme. Bobbi Kristina zdedila celý majetok svojej matky. Gordon väčšinu týchto obvinení odmieta, priznal iba to, že v spomínanú noc bol vonku, že si pozeral záznamy z bezpečnostných kamier, čo viedlo k hádke, a že nakoniec sa prezliekol.


Bobbi Kristina Brown zomrela 26. júla vo veku 22 rokov, približne pol roka po tom, ako utrpela nezvratné poškodenie mozgu. Pochovali ju 3. augusta na cintoríne vo Westfielde v New Jersey. Podobne ako smútočná rozlúčka, ktorá sa konala 1. augusta v metodistickom kostole v Alpharette v Georgii, aj pohreb bol neverejný a určený len pre pozvaných hostí. Pred cintorínom sa však zišli desiatky fanúšikov Bobbi Kristiny a jej matky, ktorá zomrela pred troma rokmi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies