Good Angels začnú v pondelok s prípravou na sezónu

NETKY.SK • 16 August 2013, 16:03 • 2 min
Good Angels začnú v pondelok s prípravou na sezónu

KOŠICE - Hráčky úradujúceho slovenského majstra v ženskej extralige Good Angels Košice začnú s prípravou na nadchádzajúcu sezónu v pondelok 19. augusta.

slovakia

left justify in out

Košičanky absolvujú úvodnú tréningovú jednotku v Infiniti aréne o 17.30 h. Do prípravy zasiahnu od úvodu Barbora Bálintová, Žofia Hruščáková, Beáta Janoščíková, Martina Kiššová, Tijana Krivačevičová, Lucia Kupčíková, Gabriela Nagyová, Katarína Pindrochová a Magdalena Zietarová. Srbská legionárka Miljana Bojovičová sa k tímu pripojí o týždeň neskôr 26. augusta 2013. Mládežnícka reprezentantka Eva Filičková sa začne s družstvom pripravovať až po návrate z majstrovstiev Európy hráčok do 18 rokov (15.- 25. augusta, Vukovar a Vinkovci, Chorvátsko). Príchod kvarteta v zámorí pôsobiacich posíl Farhiya Abdiová, Jelena Levčenková, A'dia Mathiesová a Plenette Piersonová je možné očakávať až po skončení účinkovania ich tímov v aktuálnej edícii WNBA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies