VIDEO Gonzalo Higuaín sa počas dovolenky na Ibize dostal do potýčky s fanúšikmi

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 19:44 • 2 min
VIDEO Gonzalo Higuaín sa počas dovolenky na Ibize dostal do potýčky s fanúšikmi

IBIZA – Na internete sa dnes objavilo video, na ktorom sa útočník Neapolu Gonzalo Higuaín dostal do potýčky s fanúšikmi počas jeho dovolenky na Ibize.

slovakia

left justify in out

Podľa správ španielskeho denníka El Mundo bolo video natočené dnes ráno, keď 27-ročný futbalista odchádzal zo známeho nočného klubu Pacha. Spoločnosť mu robil krajan Ezequiel Lavezzi (PSG).

Keď argentínsky útočník odchádzal z klubu domov, tak ho uvideli fanúšikovia, ktorí od neho chceli autogram. Neupravený a zjavne opitý Higuaín však reagoval veľmi agresívne a jeho kamaráti ho museli držať, aby nenapadol nikoho. Keď uvidel, že celý incident si ľudia natáčajú na video, tak zreval: "Vymažte to video, lebo vám odtrhnem hlavu!"

Našťastie sa celý incident odohral iba na verbálnej úrovni a nedošlo k žiadnym zraneniam. Pozrite si autentické zábery nižšie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies