Gómez trénuje s Bayernom, Fiorentina zatiaľ slepou uličkou

NETKY.SK • 26 Jún 2013, 15:22 • 2 min
Gómez trénuje s Bayernom, Fiorentina zatiaľ slepou uličkou

MNÍCHOV - Mario Gómez začal prípravu na nový ročník s futbalistami Bayernu Mníchov, reči o jeho prestupe do Fiorentiny sa podľa agenta nezakladajú na pravde.

slovakia

left justify in out

"Nie je dohodnutý so žiadnym iným klubom. Dnes a aj nasledujúce dni bude riadne trénovať s Mníchovčanmi. Všetko ostatné sú v tejto chvíli číre špekulácie," povedal agent nemeckého reprezentačného útočníka Uli Ferber pre Sport1. Viaceré médiá informovali, že sa 27-ročný Gómez dohodol s Fiorentinou na zmluve so štvorročnou platnosťou v približnej hodnote 20 miliónov eur.

V stredu večer bude viesť Pep Guardiola svoj prvý tréning na Allianz Arene, priamo na štadióne by ho mohlo sledovať 25-tisíc fanúšikov úradujúceho víťaza bundesligy, Nemeckého pohára a Ligy majstrov. Gómez má v Bayerne zmluvu do roku 2016, ale aj konkurenciu Maria Mandžukiča. Napriek role prevažne striedajúceho hráča strelil v uplynulej sezóne 19 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies