Gomez sa teší na šampionát, uspokojí sa s akoukoľvek pozíciou

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 12:48 • 2 min
Gomez sa teší na šampionát, uspokojí sa s akoukoľvek pozíciou

BERLÍN - Nemecký futbalový útočník Mario Gomez sa už teší na európsky šampionát vo Francúzsku, kde je pripravený prijať akúkoľvek rolu v tíme. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Veci fungujú aj bezo mňa. Som fanúšik tohto tímu a videl som už mnoho zápasov, v ktorých dokázal hrať výborne s 'falošným' hrotovým hráčom namiesto typického útočníka. Boli však aj zápasy, kde bol hrotový hráč potrebný. Uvidíme, koľko zápasov na EURO odohráme a do koľkých z nich aj zasiahnem," povedal Gomez.

 

Gomez je strelec jediného nemeckého gólu v prípravnom zápase so Slovenskom, ktorý prehrali zverenci Joachima Löwa 1:3. Tridsaťročný útočník bojuje aj o klubovú príslušnosť, po sezóne sa mu totiž skončilo hosťovanie v talianskej Fiorentine. "Vedel by som si predstaviť hrať najbližší rok alebo dva za Besiktas," vyjadril sa nemecký reprezentant pre magazín Kicker.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies