Gomez chce gólmi priviesť Wolfsburg do pohárovej Európy

NETKY.SK • 18 August 2016, 16:41 • 2 min
Gomez chce gólmi priviesť Wolfsburg do pohárovej Európy

BERLÍN - Účastník najvyššej nemeckej futbalovej súťaže VfL Wolfsburg vo štvrtok predstavil útočníka Maria Gomeza, ktorého priviedol z talianskej Fiorentiny a podpísal s ním kontrakt do roku 2019.

slovakia

left justify in out

Nemecký reprezentant absentoval v domácej lige od roku 2013, keď opustil Bayern Mníchov, v minulosti si obliekal aj dres VfB Stuttgart. "Náš cieľ je pohárová Európa. Ak sa nám to nepodarí, o rok o takomto čase prehodnotíme ďalšiu spoluprácu," vyhlásil 31-ročný Gomez. "Veľmi nás teší angažovanie Maria," dodal podľa agentúry DPA športový riaditeľ "vlkov" Klaus Allofs.

 

Gomez v minulej sezóne hosťoval v tureckom klube Besiktas Istanbul, ktorému 26 ligovými zásahmi dopomohol k majstrovskému primátu. Teraz sa gólmi pokúsi zlepšiť ôsmu priečku Wolfsburgu z uplynulého ročníka. Do Istanbulu sa odmietol vrátiť pre obavy z nestabilnej politickej situácie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona