Gombos: Super, že budeme hrať doma, máme na nich

NETKY.SK • 18 September 2014, 19:03 • 2 min
Gombos: Super, že budeme hrať doma, máme na nich

BRATISLAVA - Norberta Gombosa ako príjemný objav slovenskej daviscupovej sezóny 2014 potešil výsledok štvrtkového dubajského žrebu 1. kola I. skupiny euroafrickej zóny ročníka 2015 týchto MS ITF tenisových reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Slováci mali len približne 17-percentnú šancu na domáce prostredie, napokon si však 6. - 8. marca zmerajú sily so Slovincami pred vlastnými fanúšikmi.

 

"Je super, že budeme hrať doma, to je tá najlepšia správa. Presne to sme si totiž želali. Pred domácim publikom sa nám ako zrejme každému hrá dobre," povedal pre agentúru SITA 24-ročný galantský rodák Gombos a dodal: "Slovinsko je pomerne prijateľným súperom. Poznám všetkých jeho hráčov. Nebudú to ľahkí súperi, ale myslím si, že na nich máme. Podľa mňa sú Slovinci na ´harde´ predsa len slabší ako na antuke. Rolu, Kavčiča aj Bedeneho často stretávam na turnajoch. S tým posledným spomenutým som trénoval aj hral, sme kamaráti. Mal problémy so zápästím, preto sa v rebríčku prepadol." 

 

Gombos momentálne figuruje na 130. priečke v renkingu a do konca sezóny má jasnú prioritu: "Cieľom je útok na právo štartu priamo v hlavnej súťaži na Australian Open a sprievodne aj prienik do Top 100. V sobotu odcestujem na challenger do francúzskeho Orléansu, potom budem hrať na rovnako významnom podujatí v belgickom Monse. Pred bratislavským challengerom Slovak Open to ešte vyskúšam na úrovni World Tour vo Viedni a následne v Bazileji alebo vo Valencii."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona