Gombos predsa na operáciu pravého kolena, ruplo mu v sede

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 11:56 • 2 min
Gombos predsa na operáciu pravého kolena, ruplo mu v sede

BRATISLAVA - Slovenský tenista Norbert Gombos podstúpi v utorok operáciu pravého kolena, ktorá sa črtala už pred dvoma mesiacmi a oddialila ju - napokon len dočasne - konzervatívna liečba.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný galantský rodák bude bez záťaže 4-5 týždňov, mal by teda už úplne plnohodnotne stihnúť daviscupové stretnutie Maďarsko - SR 15. - 17. júla na antuke v Budapešti v rozhodujúcom 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny. Vrcholy strednej časti individuálnej sezóny sú na programe 22. mája - 5. júna (Roland Garros, pričom Gombos by musel hrať kvalifikáciu v týždni od 16. mája) a 27. júna - 10. júla (Wimbledon).

"Škrtol som sa z budúcotýždňového challengeru v Neapole, lebo zranenie sa mi, bohužiaľ, vrátilo. Už som na 100 % rozhodnutý, že idem na operáciu. S tým kolenom to už vyzeralo veľmi dobre. Naplno som trénoval aj hral zápasy, ale minulý víkend ma to znova pichlo aj to trošku ruplo. Paradoxné je, že nie pri tenise. Stalo sa to pri obyčajnom sede na lavičke..." uviedol Gombos pre agentúru SITA.

Momentálne 168. hráč svetového rebríčka Gombos utrpel prvotnú indispozíciu v januári v Melbourne počas prípravy na grandslamové Australian Open. Do diania sa vrátil začiatkom marca, absolvoval challengerové podujatia vo švédskom Jönköpingu a ruskej Kazani, v singli na nich mal bilanciu 1:2.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona