Gombos napokon nešiel pod skalpel, ešte to skúša konzervatívne

NETKY.SK • 2 Február 2016, 16:53 • 2 min
Gombos napokon nešiel pod skalpel, ešte to skúša konzervatívne

PRAHA - Slovenský tenista Norbert Gombos už mal byť po operácii pravého kolena, v poslednej chvíli však využil šancu vyhnúť sa zákroku, ešte skúša konzervatívnu liečbu.

slovakia

left justify in out

"Práve som v Prahe u profesora Pavla Kolářa aj s kondičným trénerom Davidom Olaszom. Naskytla sa takáto možnosť. Samozrejme, možno to nezaberie 100-percentne, ale rozhodol som sa vyskúšať to. Uvidíme, ako telo zareaguje, dva týždne teraz budem bez záťaže. Je to posledná alternatíva. Ak to nevyjde, už sa nevyhnem operácii," povedal pre agentúru SITA daviscupový reprezentant SR, ktorého sužuje meniskus.

Ak by 25-ročný galantský rodák Gombos išiel v súlade s pôvodným plánom pod skalpel, podľa typu zákroku by sa vrátil do súťažného diania približne v marci alebo až o pol roka. Buď by mu problémové miesto vyčistili a vtedy by platila prvá prognóza, alebo prišili, čo by znamenalo oveľa dlhšiu regeneráciu a rehabilitáciu - vysvetlil 139. hráč svetového rebríčka ATP vo dvojhre, momentálne národná renkingová trojka. Gombos utrpel prvotnú indispozíciu v Melbourne počas prípravy na Australian Open, stav sa mu medzičasom zhoršil už po návrate domov. Operáciu mal podstúpiť v utorok dopoludnia v Chirurgickom centre na Kozej v Bratislave u primára Mareka Vaňa.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies