VIDEO Golovkin zastavil Monroea 20. knokautom v rade a obhájil titul

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 15:59 • 2 min
VIDEO Golovkin zastavil Monroea 20. knokautom v rade a obhájil titul

INGLEWOOD – Kazašský profesionálny boxer Gennadij Golovkin v sobotu v ikonickej hale The Forum v kalifornskom Inglewoode obhájil opasky organizácií WBA (Super), IBO a dočasný WBC v strednej váhe.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný Golovkin zastavil Američana Willieho Monroea Jr. už v šiestom kole, ktorý sa počas zápasu ocitol až trikrát na podlahe. Pre Golovkina to bol už jubilejný 20. knokaut v rade!

Rodák z Karagandy, ktorý žije v Los Angeles, budí obrovský rešpekt v celej strednej divízii, keď po sobotňajšom zápase má bilanciu 33 víťazstiev (30 KO) a žiadnu prehru! Strieborný medailista z olympijských hier 2004 v Aténach zastavil od júna 2008 každého zo svojich 20 súperov predčasne.

"Bol to dobrý zápas a skvelá show," povedal Golovkin. "Bol som spokojný so svojím výkonom. Willie je veľmi ťažký bojovník. Dnes večer som sa cítil veľmi silný. Dvakrát som ho zrazil k zemi, ale nechcel som, aby bolo ďalšie kolo až príliš jednoduché. Chcel som pokračovať v zápase."

Keď Golovkin v šiestom kole poslal Monroea (19 výhier, 2 prehry) k zemi po dlhej sérii ťažkých úderov, Američan odmietol ďalej pokračovať v zápase. "Som hotový," povedal Monroe rozhodcovi Jackovi Reissovi.

 



Kazašský šampión však napriek tomu potešil kalifornské publikum, ktorý sa dostal do povedomia širšej verejnosti za menej ako tri roky a ďalej si razí cestu nahor. Golovkin zatiaľ čaká na súboje s najlepšími boxermi sveta, avšak po zápase s Monroeom vyzval na súboj Miguela Cottoa a Saula "Canela" Alvareza. Vyhlásil tiež, že by chcel boxovať s Floydom Mayweatherom Jr.

 

Tento rok chce Golovkin boxovať ešte v dvoch zápasoch, ktorými sa chce udržiavať vo forme a budovať si svoje meno v profi ringu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies