Golovkin premiérovo v Kalifornii proti Rubiovi

NETKY.SK • 20 August 2014, 09:35 • 2 min
Golovkin premiérovo v Kalifornii proti Rubiovi

LOS ANGELES - Gennadij Golovkin bude obhajovať titul šampióna strednej váhy boxerskej organizácie WBA proti Mexičanovi Marcovi Antoniovi Rubiovi.

slovakia

left justify in out

Duel sa uskutoční 18. októbra v kalifornskom Carsone. Tridsaťdvaročný Golovkin na narodil v Kazachstane, ale žije v Nemecku a trénuje v Big Bear v Kalifornii pod vedením trénera Abela Sáncheza. Bude to jeho prvý súboj v profesionálnom ringu na západnom pobreží USA, kde má silnú fanúšikovskú obec. Borec s prezývkou GGG má dokonalú bilanciu 30 víťazstiev v 30 zápasoch, 27 ich ukončil predčasne na K.O. V júli tohto roku si v newyorskej Madison Square Garden poradil s austrálskym vyzývateľom Danielom Gealom. O dva roky starší súper má na konte 59 víťazstiev, šesť prehier a jednu remízu, ale od roku 2009 ho zdolal iba krajan Julio César Chávez. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies