Golovkin chce všetky tituly v strednej váhe

NETKY.SK • 23 Február 2015, 18:47 • 2 min
Golovkin chce všetky tituly v strednej váhe

MONAKO - Gennadij Golovkin je považovaný za najlepšieho boxera súčasnosti v strednej váhe (160 libier) a 32-ročný kazašský profesionálny pästiar to chce potvrdiť unifikáciou všetkých titulov v tejto hmotnostnej kategórii.

slovakia

left justify in out

"Triple G" v sobotu v Monte Carle dosiahol devätnásty knokaut súpera za sebou. Rovesník z Anglicka Martin Murray mu odolával necelých jedenásť kôl napriek tomu, že v priebehu súboja sa niekoľkokrát ocitol na zemi po tvrdom údere "kazašského hromu". Po 50 sekundách jedenásteho kola však ringový rozhodca Luis Pabon duel ukončil. Golovkin sa v profiringu zlepšil na 32-0 a 29 knokautov. Obhájil tituly v spomenutej divízii organizácií WBA (Super), WBC (dočasný) a IBO.

"Môj sobotný plán bol od začiatku jasný: šesť kôl tréningu a potom sa pokúsiť o knokaut. Som veľmi šťastný, že sa mi to podarilo, 19 v rade je skvelá štatistika pre mňa i môj tím. Momentálne sa sústredím výhradne na strednú váhu, chcem v nej získať všetky opasky," citoval Golovkina špecializovaný portál Bad Left Hook. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies