Gólman Halász si na maske uctil legendy Pardubíc

NETKY.SK • 22 Október 2014, 17:50 • 2 min
Gólman Halász si na maske uctil legendy Pardubíc

PARDUBICE - Slovenský hokejový gólman Tomáš Halász z českého extraligového klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice si na novej maske uctil päticu brankárskych legiend svojho súčasného zamestnávateľa.

slovakia

left justify in out

Vladimíra Martinca, Jiřího Nováka, Bohuslava Šťastného, Otakara Janeckého a Dominika Hašeka dopĺňa na ochrannom prostriedku známa pardubická Zelená brána, štvorlístok a anglický nápis "Whatever it takes", v preklade "Nech to stojí čokoľvek".

 

"Trochu som sa bál, ako to dopadne. Napokon som spokojný viac ako na sto percent. Je to 'bomba'," cituje portál hokej.cz Halásza. Dvadsaťštyriročného rodáka z Košíc inšpiroval Američan Cory Schneider, ktorý pred dvomi rokmi pokryl svoju masku motívmi tímu Vancouver Millionaires ako jediného vancouverského mužstva so Stanleyho pohárom. "Najprv som si hovoril, že si dám na masku niečo jednoduchšie, pretože s výzdobou som nemal väčšiu skúsenosť. Potom ma kontaktoval Roman Vítek, ktorý mi povedal, že zvládne všetko, čo budem chcieť. Hneď mi preblesol hlavou nápad s pardubickými legendami, pretože som podobnú masku videl v NHL. Poslal som teda návrh, ako by to malo približne vyzerať, čo sa týka grafiky alebo farieb. Povedal by som, že potom sa robili už len menšie úpravy," pokračoval Halász. Po jeho príchode do Pardubíc mal na maske populárne postavičky zo seriálu Simpsonovci - Barta a Homera. "Rád si dizajn navrhujem sám, môžem sa tým vyjadriť," dodal. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies