Gólman Bravo bude jednotkou Manchestru, debut si odbije v derby proti West Hamu

NETKY.SK • 26 August 2016, 16:56 • 2 min
Gólman Bravo bude jednotkou Manchestru, debut si odbije v derby proti West Hamu

MANCHESTER - Prišiel, aby bol v klube jednotkou v bráne. Tréner futbalistov Manchestru City Pep Guardiola potvrdil, že nová posila Claudio Bravo bude jeho preferovaným gólmanom. Čilský brankár, ktorý prestúpil na Etihad Stadium z FC Barcelona za 18,2 milióna eur, tak odsunie dvojicu Joe Hart, Willy Caballero do pozície náhradníkov.

slovakia

left justify in out

Bravo podľa Guardiolu nebude ešte pripravený nastúpiť v nedeľňajšom súboji Premier League proti West Hamu United. Po dvojtýždňovej prestávke, ktorá je určená na medzištátne zápasy kvalifikácie MS 2018, si odbije debut v prestížnom manchesterskom derby proti United.

 

"Claudio má množstvo skúseností. Je výborný v rozohrávke, má cit pre hru a efektívne predvída situácie. Pre tieto vlastnosti bude pre nás kvalitnou posilou," povedal španielsky kouč o Bravovi, ktorý má na svojom konte 106 reprezentačných štartov.

 

Situácia sa tak skomplikovala pre Joea Harta. Anglická reprezentačná jednotka podľa všetkého po desiatich rokoch MCFC opustí. Pôvodne ho chcel získať na hosťovanie Everton, ale problémom bol jeho ročný plat osem miliónov eur. Prestupové obdobie sa v Európe končí 31. augusta. "Pomôžeme mu v tom, aby si našiel nové angažmán. Samozrejme, môže sa stať, že u nás zostane. Potom sa budem k nemu správať ako ku každému inému hráčovi," dodal Guardiola.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies