Golden State v noci doma prehrali, neuniesol to ani jeden z ich fanúšikov

NETKY.SK • 6 Jún 2019, 10:02 • 2 min
Golden State v noci doma prehrali, neuniesol to ani jeden z ich fanúšikov

OAKLAND - Toronto tak nočnou výhrou nad Golden State odčinilo prehru v druhom zápase na domácej palubovke. Raptors sa podarilo zvíťaziť 123:109 a ujali sa vedenia v sérií 2:1 na zápasy.

slovakia

left justify in out

Najväčšiu zásluhu na výhre hostí mala najväčšia hviezda Kawhi Leonard, ktorý zaznamenal 30 bodov. Prvý rozohrávač Raptors Kyle Lowry dopomohol svojmu tímu 23 bodmi. No bol to hviezdny večer Stepha Curryho, ktorý skóroval 47 bodov, ani to však na výhru Warriors nestačilo. 

 

img

 

Kuriózny incident videli diváci počas záverečnej štvrtiny. Za stavu 96:86 pre Toronto Lowry pri návrate k vlastnému košu výskokom zabránil Golden State skórovať, pričom padol medzi domácich fanúšikov v prvom rade. Jeden z priaznivcov Lowryho odstrčil, za čo ho ochranka ihneď vyviedla zo štadióna.

 

 

"Takéto veci do hry nepatria. Nemal absolútne žiaden dôvod, aby sa ma dotýkal," uviedol po zápase Lowry. Práve jeho výkon v zápase vyzdvihol aj kouč Warriors Steve Kerr: "Kyle bol dnes veľkým faktorom v zápase. Odohral naozaj výnimočné stretnutie. Zaznamenal niekoľko dôležitých košov a celý zápas perfektne kontroloval." Štvrtý zápas finálovej série je na programe v noci na sobotu 8. júna o 3.00 h SEČ v Oaklande.

 

3. zápas finále play off NA 2018/2019:

GOLDEN STATE WARRIORS : TORONTO RAPTORS 109:123 

Najviac bodov: Curry 47, Green 17, Iguodala 11 - Leonard 30, Lowry 23, Green 18, Siakam 18

/stav série: 1:2/

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies