Gól je to jediné, čo teší Maka, hráči PAOK-u odštartovali zle

NETKY.SK • 7 Január 2016, 11:49 • 2 min
Gól je to jediné, čo teší Maka, hráči PAOK-u odštartovali zle

MYTILÉNA - Futbalisti gréckeho klubu PAOK Solún podľahli v stredajšom prvom stretnutí osemfinále tamojšieho národného pohára na pôde ostrovného mužstva Kalloni 1:2. Prehru zverencov Igora Tudora gólom v 89. min zmiernil slovenský reprezentant Róbert Mak, ktorý odohral celý zápas. Jeho krajan a spoluhráč Erik Sabo nastúpil v 71. min.

slovakia

left justify in out

"Zásah je asi to jediné, čo ma teší. Duel sme neodštartovali dobre, domáci sa ujali vedenia hneď na začiatku. Potom sme mali viac z hry, no dostali sme sa iba do polovičných šancí. Viazla nám spolupráca v ofenzíve," poznamenal na svojej oficiálnej internetovej stránke 24-ročný krídelník Mak.


Odveta je na programe vo štvrtok 14. januára o 16.15 h SEČ. "Môj gól padol až v závere, ale môže sa ukázať ako veľmi dôležitý. Rozdielne sa ide do odvety s jedno alebo dvojgólovým mankom. Jedno je isté, musíme sa zlepšiť. Tímy úrovne Kalloni treba zdolať," dodal bratislavský rodák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies