Gogl presvedčil o svojich kvalitách, v budúcej sezóne bude kolegom Petra Sagana v Tinkoff

NETKY.SK • 20 Október 2015, 12:00 • 2 min
Gogl presvedčil o svojich kvalitách, v budúcej sezóne bude kolegom Petra Sagana v Tinkoff

MOSKVA - Michael Gogl bude v budúcej cyklistickej sezóne jazdiť za zoskupenie Tinkoff. Dvadsaťjedenročný talentovaný jazdec sa v januári dostal do tréningového kempu a od prvého augusta ho skúšali aj prvom tíme.

slovakia

left justify in out

Gogl bol súčasťou družstva na víťazných pretekoch Okolo Dánska, potom cestoval aj na podujatia Arctic Race of Norway, Okolo Valónska, Kampioenschap van Vlaanderen, Binche-Chimay-Binche, Paríž - Bourges a Paríž - Tours. Rakúšan je typovo jazdec pre klasiky, preferuje zvlnené trasy s ostrými stúpaniami.


"Som veľmi šťastný, že som presvedčil o mojich kvalitách. Dostal som pekné privítanie od každého, už sa neviem dočkať novej sezóny. Skutočnosť, že začnem profesionálnu kariéru v jednom z najlepších tímov na svete, je pre mňa niečo neskutočné. Som extrémne motivovaný," cituje Gogla oficiálna stránka ruského zoskupenia. V drese tímu Tinkoff budú v roku 2016 jazdiť aj Slováci Peter Sagan, Juraj Sagan, Michael Kolář a podľa posledných informácií aj Erik Baška.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies