Godlovho agenta kontaktovalo pätnásť skautov klubov NHL

NETKY.SK • 8 Január 2015, 12:52 • 2 min
Godlovho agenta kontaktovalo pätnásť skautov klubov NHL

BRATISLAVA - O hokejového brankára Denisa Godlu je po majstrovstvách sveta hráčov do 20 rokov veľký záujem.

slovakia

left justify in out

Agent devätnásťročného najlepšieho gólmana i najužitočnejšieho hráča šampionátu Marcel Sakáč mladší už dostal od záujemcov viacero ponúk na prestup hráča Slovana Bratislava. Godla má s účastníkom KHL zmluvu do roku 2016.

 

"Za posledné dni nás kontaktovalo až 15 skautov z tímov NHL. Naposledy som mal dokonca hodinový telefonát o Denisovi. Nebudem prezrádzať, o aké kluby ide. Poviem len toľko, že Denis bude v lete určite draftovaný nejakým klubom zo zámoria a isto bude vysoko, možno aj v druhom kole," uviedol pre Nový Čas Sakáč, ktorý spolupracuje s agentúrou CAA sports Creative Artists. "Zastupujú také hviezdy ako Crosby, Malkin, Tavares, Patrick Kane či bratov Sedinovcov." 

 

Godla sa stal na šampionáte v Kanade miláčikom publika. O jeho služby je záujem aj v iných európskych súťažiach, ale zatiaľ zostáva v bratislavskom Slovane. "Zostáva u nás. Teraz dostane pár dní voľna a na budúci týždeň sa pripojí k mužstvu," reagoval pre Nový Čas generálny manažér Slovana Maroš Krajči. Godla v súčasnosti oddychuje v rodnom Kežmarku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies